top of page

Wat doen we

"Practice motivation"

Het Engelse woord practice heeft verschillende betekenissen. Het staat namelijk zowel voor oefenen als voor toepassen (in de praktijk brengen). Daarom hebben we voor die 'slogan' gekozen. Practice ambition staat dus niet alleen voor het toepassen van jouw ambitie - op wat voor manier dan ook - maar ook op het oefenen met (het stimuleren van) ambitie. Wij zijn erachter gekomen dat ambitie een top kwaliteit is, maar dat er vaak nog een hoop andere eigenschappen nodig zijn om ook daadwerkelijk iets met die ambitieuze plannen te doen. NSPR Diners

Geen ellenlange powerpoint presentaties, suffe mantelpakjes, saaie vergaderzalen en oudbakken boterkoekjes op 'n schaaltje. Gewoon een tafel vol met lekker eten en goede fles wijn, dat zijn de condities waaronder wij willen 'werken'. En ja, dat laatste staat zeker tussen aanhalingstekens want NSPR diners moeten vooral een goede mix tussen business pleasure vormen. Minder van het eerste en meer van het laatste is ook niet erg; juist dán komen soms de top ideeën op tafel. Overigens beperken wij ons niet tot diners, wij geloven namelijk dat een (champagne) ontbijt, borrel of high tea óók behoorlijk geschikt zijn voor NSPR bijeenkomsten. Wat jij?

Online visitekaartje

Naast gezellig samen dineren, borrelen en brainstormen, bieden we je ook de mogelijkheid om je netwerk verder uit te breiden. Specifiek als jonge ondernemer kan je de hulp en input van gelijkgestemden vaak goed gebruiken, zeker wanneer je bijvoorbeeld een nieuw idee wilt ontwikkelen. NSPR werkt ook als platform voor vraag en aanbod van allerlei diensten. Ben je ergens naar op zoek? Let us know! Wij zullen altijd proberen jou hierbij te helpen.Als jij met jouw naam, profiel en foto op onze website staat, kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste bedrijven en mensen jou vinden of dat wij juist de ideale mensen en bedrijven voor jou kunnen regelen 

Sponsors

Taking the road less travelled

NIEUWE IDEËEN

Wij zijn altijd op zoek naar mensen en bedrijven die NSPR een goed initiatief vinden en ons daarom willen sponsoren. Iedere kleine donatie zorgt er al voor dat wij verder kunnen gaan met de ontwikkeling en uitbreiding van NSPR. 
 

Als sponsor krijg je niet alleen een leuke vaste plaats en eerbetoon op onze website, we willen ook altijd met je bespreken of er iets is wat wij voor jou als bedrijf, winkel, organisatie of website kunnen betekenen. 

In onze levens wordt er door onze samenleving verwacht dat wij een bepaalde pad volgen, waarbij soms weinig ruimte overblijft voor avontuur, creativiteit authenticiteit.


Niet alleen voelt het veilig om ook gewoon dit pad te bewandelen, het is ook gezellig. Want buiten de paden is het soms best wel alleen. En daar is NSPR dus voor, want daar hebben wij ook ervaring mee. Daarom willen wij ervoor zorgen ervoor dat je juist niet alleen 'loopt', maar dat we elkaar kunnen helpen om onze dromen te achtervolgen.  Met ondersteuning van een grote groep soortgelijken kun je bijzondere en spannende keuzes te maken in je leven. 

Inspirerende etentjes, een groeiende collectie interessante connecties, thema avonden met vakmensen, een online profiel op onze website; wij proberen zoveel mogelijk voor jou terug te doen als je 'lid' bent van NSPR. Naast alle bovenstaande zaken, geven we jou ook inspraak in bijvoorbeeld het voordragen van professionals, restaurants of locaties. Maar ook zaken die we zeker even moet bespreken tijdens een diner of aanpassingen aan de website en ideetjes voor andere NSPR bijeenkomsten: jouw ideeën zijn echt van harte welkom! 

bottom of page