top of page

NSPR pilot diner

30 Januari | Mazzo Amsterdam

Wie waren erbij?

Steffy Roos du Maine (eigenaresse boekwinkel Books & Bubbles), Milou Verbeke (oprichtster F.A.L.L. Magazine), Robbie van der Zalm (junior interior designer Rietmeijer Concept + Interior Design) en Anna Jacobs (oprichtster JCBS)

Waar?

Wij zochten voor een gezellige, laagdrempelige locatie waar we werken, brainstormen, goede wijn en lekker eten met elkaar konden combineren. Dit vonden we bij Mazzo op de Rozengracht.

Hoogtepunten?

Hoewel de inspirerende en motiverende gesprekken die avond - toen we om half 1 thuis kwamen was iedereen nog ‘even’ aan het werk om wat ideeën uit te werken en op te schrijven - al genoeg reden waren om het pilot diner een groot succes te noemen,  zijn er ook nog een aantal concrete plannen naar voren gekomen die zonder NSPR wellicht niet tot stand waren gekomen. 

Zo gaat F.A.L.L. Magazine haar tijdschriften vanaf eind februari ook bij Books & Bubbles verkopen en organiseert JCBS in samenwerking met Books & Bubbles binnenkort een JCBS pop up (outlet) shop.Daarnaast was het voor NSPR zelf een hele vruchtbare avond, omdat wij konden brainstormen over plannen en ideeën voor onze eigen organisatie. 

Pilot?

Ons eerste diner besloten we de naam pilot diner te geven, omdat het net als een pilot aflevering van een serie beschouwd kan worden als een soort proefaflevering van de toekomstige diners. We nodigden twee inspirerende jonge vrouwen uit om dit proef diner met ons te houden, om hun om advies te vragen en te achterhalen hoe onze plannen in werkelijkheid uit zouden pakken. 

Wij zijn razend enthousiast. Op naar het volgende diner! Ben jij erbij?
 

 

bottom of page