top of page

NSPR leden

Voor ons is het niet alleen leuk om te laten zien met wie wij samenkomen, -denken en -werken, maar met jouw foto en profiel op onze website is het ook voor jou een voordeel dat je ook hier vindbaar bent voor potentiële opdrachtgevers, partners en werkgevers.Deze inspirerende groep dames hebben zich al bij ons aangemeld.

Steffy Roos du Maine

Eigenaresse Books & Bubbles, jurist letselschade en gezondheidsrecht

 

​In deze 'spannende' tijden durfde ik mijn hart te volgen en iets te beginnen waar ik zelf voor 100% in geloofde: een boekenwinkel waar ook ruimte is voor goede gesprekken en een lekker glas bubbels. Ik sta open voor allerlei leuke initiatieven in of rond mijn boekwinkel, dus stel gerust jouw leuke plannen of ideeën aan mij voor.

Femke Mosch

Ontwerper en merkmaker

 

Afgestudeerd aan Design Academy Eindhoven. In mijn bedrijf  "de nieuwe Trien" houd ik mij bezig met ontwerpen, maar ook met het maken van het merk. Het concept rondom "de nieuwe Trien" heb ik weten om te zetten in het juiste beeld en gevoel, door middel van styling en fotografie. Ook schrijf ik graag, dit kun je lezen op mijn blog! Verder heb ik last van een oneindige stroom aan ideeën en wil deze graag delen met de rest van de wereld.

Josha Paasman

Eigenaresse ProPlaat


Op mijn 19e kregen mijn broer en ik de mogelijkheid om een bedrijf op te richten; het ontwerpen van bronzen plaquettes. We grepen deze kans met beide handen aan en we hebben ProPlaat samen verder zien ontwikkelen. Na mijn studie hoop ik aan nog meer leuke projecten te kunnen gaan beginnen. NSPR is een goed begin: ik verwacht dat er mooie ideeën en goede adviezen naar voren zullen komen wanneer je met andere inspirerende mensen om de tafel gaat zitten.

Annelot Lems

Eigenaresse Moes & Griet


​​Moes & Griet is een creatief bedrijf waarbij wij exclusief agent van de Benelux zijn voor UASHMAMA®, een webshop beheren en interieur & stylingadvies geven.  Als jonge onderneemster wist ik niet dat het hebben van een eigen bedrijf zo uitdagend en inspirerend kan zijn. NSPR is voor mij de ideale plek om dit, en nog veel meer, te bespreken met andere jonge ondernemende vrouwen.

Milou Verbeke
Eigenaresse en oprichtster F.A.L.L. MagazineIk wil een platform bieden voor jonge, getalenteerde mensen. Via F.A.L.L. Magazine kunnen zij hun talenten tonen aan de rest van de wereld. Een jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik zou zijn wie ik vandaag ben: de uitgeefster van mijn eigen magazine. Het is een spannende en bijzondere tijd en ik kijk ernaar uit om ervaringen en ideeën met jullie te delen.


 

Marlou Volkerink

Eigenaresse Follow Fashion

Ik heb altijd al een passie gehad voor ‘de online wereld’. Een paar jaar geleden besloot ik deze passie om te zetten in een eigen website: FollowFashion.nl. Een online platform waar alle inspirerende aspecten van de modewereld samenkomen en waar we heel nauw samenwerken met verschillende unieke modebloggers. In 2011 heb ik mijn vaste baan opgezegd om mijn droom achterna te gaan en daar heb ik nooit een seconde spijt van gehad. Ik werk nu fulltime voor Follow Fashion en dat voelt heel goed.

Mei Ling Tan

Mede-oprichter House of Einstein


​​Sinds september 2012 ben ik oprichter van de start-up House of Einstein. Wij zorgen ervoor dat de man gegarandeerd goed gekleed door het leven gaat, zonder een winkel binnen te stappen! Ik doe dit samen met mijn business partner Jantien Herfst, die ik heb leren kennen tijdens mijn bijbaan bij Red Bull. We hebben beide gestudeerd in Delft, en deelden daar al een passie voor innovatief ondernemerschap. Mijn droom is om een gezond bedrijf te runnen dat blijft innoveren. Ik ben fan van 'de nieuwe economie', waar een belangrijke rol is weggelegd voor social media, 'lean' en ondernemerschap. NSPR biedt mij een goed netwerk van ondernemende vrouwen die hun eigen weg durven te gaan.

Youki Malcorps

Eigenaresse PimGifts


​​Als student kreeg ik de kans om een onderneming op te starten. Samen met 8 andere meiden ben ik dit begonnen. Een avontuur om nooit meer te vergeten. Na mijn studie kon ik de onderneming nog niet loslaten en heb toen besloten hetvoort te zetten. Pim Gifts is mijn passie en ik hoop hier een succesvolle onderneming van te maken. Graag wil ik unieke en speciale gifts produceren die een oplossing bieden en mensen inspireren.  


 

bottom of page