top of page

NSPR. invites 

Eva Hukshorn

Grote voorbeelden, die hebben we allemaal. Mensen die we bewonderen, waar we tegenaan kijken en die ons inspireren om dingen te doen en durven. Wij hebben er ook genoeg en met NSPR creëren wij de mogelijkheid om hen ook daadwerkelijk - wederom in een informele setting - te ontmoeten. Tijdens onze NSPR. invites diners vragen we speciale gasten om bij ons aan te schuiven, mee te eten en mee te kletsen. Iedereen is vrij om vragen stellen, advies te vragen of om gewoon te luisteren naar de verhalen.  Deze inspirerende vrouwen waren al eens te gast bij NSPR en daar zijn wij natuurlijk behoorlijk trots op: 

Bahareh Panjeh Shashi

Informal investor & entrepreneur

www.efactor.com/hukshorn

“Ik ben partner bij EFactor.com, ‘s wereld grootste platform voor entrepreneurs. Daarnaast zit ik in het adviesbestuur van TreFoil Energy, CleanDrinks, ShowlinQ en Global Thinkers Trough Leadership Forum. Ik coach ook startups, door mee te helpen bij het opzetten van hun bedrijf en hun groei in verschillende sectoren te laten versnellen ; ik doe dit altijd met de focus op de financiële strategie. Voordat ik investeerder werd werkte ik zeven jaar als Financial & strategic advisor in Investement Banking in Londen, Amsterdam en New York bij Accenture en ABN AMRO/RBS.”


Eva Hukshorn werd gekozen tot Vrouwelijke Onderneemster van het jaar 2012 door de Dutch Federation of Business Women. Ze werd ook genomineerd door Marie Claire voor La Femme Formidable 2012 en door de Viva voor de Viva 400.

Eigenaresse Kiss & Tell
www.kiss-and.tell.com


“Reizend door India werd ik verliefd op het land: de kleuren, de geuren, de architectuur en bovenal de vele zijde stoffen. Ik ontmoette tijdens mijn reis vele zijdewevers, inspirerende mensen die zonder enige moderne technieken werken en wonen in kleine dorpen. Geïnspireerd door hun silk stories en het gezegd “Be the change you want to see in the world”, besloot ik zelf met een nieuw avontuur te beginnen. Ik stopte met mijn baan als advocaat en liet mijn droom werkelijkheid worden: ik begon met KISS & TELL, een bedrijf dat modieuze zijde kleding maakt op een eerlijke en duurzame manier”


Bahareh Panjeh Shashi won de Marie Claire Starters Award 2011 en was genomineerd voor de Viva 400 Award 2011. Daarnaast was ze finalist van New Venture 2011 en van de Ondernemen zonder Grenzen Business Award 2011.

bottom of page