top of page

Agenda:

 

NSPR Brunch

30 maart

 

NSPR Cocktail Diner
24 april

 

NSPR Invites Diner
19 juni
 

NSPR houdt een tijdelijke zomerstop, we zien jullie graag weer in september!

NSPR guests

Goed idee?

ONZE NIEUWSTE SPONSOR

Eva Hukshorn en Bahareh Panjeh Shahi

Laten we wel wezen, de beste ideeën ontstaan vaak als je er juist niet te hard over nadenkt. Onder de douche, midden in de nacht, tijdens het sporten...

Daarom vinden onze bijeenkomsten niet plaats in een saaie vergaderzaal met een laf kopje koffie voor onze neus, maar organiseren wij diners, borrels of high tea's in fijne restaurants of op mooie locaties. Daar kunnen we onder het genot van lekker eten en een goed glaasje wijn - in een ongedwongen sfeer - onze ideeën laten vloeien.

Naast dat gezamenlijk dineren, ontbijten of borrelen en brainstormen gezellig is, biedt NSPR jou ook de mogelijkheid om jouw netwerk op te bouwen of uit te breiden. Specifiek als jonge ondernemer kan je de hulp en input van gelijkgestemden vaak goed gebruiken, zeker wanneer je bijvoorbeeld een nieuw idee wilt ontwikkelen. NSPR werkt ook als platform voor vraag en aanbod van allerlei diensten. Ben je ergens naar op zoek? Let us know! Wij zullen altijd proberen jou hierbij te helpen.
 

 

NSPR | Wij denken dat de beste plannen voort komen uit eigen behoeftes. Als je iets graag wil, maar het bestaat nog niet, of het kan beter, dan creëer je het zelf.

Wij geloven dat het samenbrengen van mensen met  verschillende achtergronden uit allerlei branches heel waardevol is. Binnen een bepaalde zakelijke of creatieve omgeving is de input vaak nogal eenzijdig, terwijl een frisse kijk op jouw werk, ideeën of bezigheden juist heel inspirerend kan werken. NSPR is ontstaan uit de behoefte om in een informele setting inspiratie te geven aan - en te krijgen van - iedereen die daar behoefte aan heeft. Hoewel we allemaal vanuit andere invalshoeken beredeneren, hebben we één ding gemeen: passie als grootste drijfveer. 


Er wordt van ons verwacht een bepaalde pad te volgen, waarbij soms weinig ruimte overblijft voor avontuur en authenticiteit. Wij willen je juist helpen van dit pad af te gaan, om je dromen te achtervolgen en met ondersteuning van een grote groep soortgelijken bijzondere en spannende keuzes te maken in je leven.

NSPR is een initiatief van Anna Jacobs en Robbie van der Zalm

In de historische binnenstad van Amsterdam, op loopafstand van de Jordaan en de hippe ‘Negen Straatjes’, vind je het luxe Renaissance Amsterdam Hotel. Een  sfeervol hotel dat van alle gemakken is voorzien en een rustige en gastvrije uitstraling heeft. Met een ruim aanbod aan vergaderzalen en  congresruimtes waaronder de monumentale Koepelkerk, is het Renaissance een uitermate geschikte locatie voor het organiseren van evenementen. Maar ook voor gasten die een ontspannen avond uit in Amsterdam willen, biedt het Renaissance een geschikte plek. In het hotel vind je een authentiek bruine kroeg, het Koepelcafé, en een stijlvolle cocktailbar, de 2B Lounge. Daarnaast kunnen gasten genieten van authentiek Italiaanse gerechten in restaurant Scossa, een oase van rust in de bruisende stad. De stadsexperts van het Renaissance Amsterdam Hotel laten gasten graag kennis maken met de verborgen schatten van Amsterdam en dagen hen uit om tijdens hun verblijf zo veel mogelijk te ontdekken en ervaren, zodat elk verblijf een inspirerende reis wordt.

Een speciaal NSPR diner met speciale gasten Eva Hukshorn en Bahareh Panjeh Shahi vraagt om een bijzondere locatie. Een locatie waar ‘business & pleasure’ samenkomen en waar ondernemers zoals wij kunnen dineren in een sfeervolle en informele setting. Daarom sponsort het Renaissance Amsterdam Hotel dit aanstaande diner.

Jouw logo hier? NSPR is altijd op zoek naar enthousiaste bedrijven die hun naam willen verbinden aan ons initiatief. Voor vragen of

het plannen van een afspraak kun je ons altijd mailen op nspr@live.nl

bottom of page