top of page

NSPR Cocktail Diner

24 april | Scossa

Waar?

Contemprary, casual and cool. Scossa Amsterdam is een locatie met de perfecte sfeer voor een NSPR diner. Het past goed bij onze visie; hier kunnen we ontspannen dineren en elkaar inspireren. Een mooie balans tussen relaxing en business in hartje Amsterdam. Even unwinden met een cocktail - de cocktailkaart staat vol heerlijke klassiekers - in de 2B Loungebar, voordat we aan tafel gaan. 

Scossa heeft alle ingrediënten: een stijlvolle open omgeving, goede professionele service en een heerlijke keuken. We hebben genoten van fijne traditionele Italiaanse en mediterraanse gerechten en een goed glas wijn. 

Hoogtepunten?

Bij NSPR vinden we informele diners in een intieme setting erg belangrijk. Vanavond waren we met een kleine groep entrepeneurs en dat werkt goed. De hele avond werd er met de hele tafel gesproken over alle zaken waar wij als jonge ondernemers tegen aan lopen. Het is af en toe goed om te horen dat je niet de enige bent die moeite heeft met bepaalde zaken of twijfels heeft. 


We dachten mee over een afzetmarkt voor UASHMAMA®, legden de prijzen van De Nieuwe Trien's tassen en F.A.L.L. Magazine nog eens onder de loep en hebben we nagedacht over hoe we de aanwezigheid van NSPR op sociale media het beste kunnen organiseren. We besproken het geven  van interviews en hoe je de vragen interessant en vernieuwend houd, het volgen van je eigen weg en het nemen van risico's. Er werden motiverende gesprekken gevoerd en feedback en tips gegeven. Kortom een avond vol met interessante gesprekken over variërende onderwerpen.

De sfeer in Scossa was ontspannen. Onze host liet alles soepel verlopen en de service was uitstekend. Het was een mooie avond vol met nieuwe ideeën en een nieuwe lading energie!     

bottom of page