top of page

NSPR Diner #01

27 februari | Witteveen

Wie waren erbij?

Karlijn Visser (eigenaresse Goodiebag Girl), Marlou Volkering (oprichtster Follow Fashion), Youki Malcorps (eigenaresse PIM gifts), Steffy Roos du Maine (eigenaresse boekwinkel Books & Bubbles), Milou Verbeke (oprichtster F.A.L.L. Magazine), Robbie van der Zalm (junior interior designer Rietmeijer Concept + Interior Design) en Anna Jacobs (oprichtster JCBS)

Waar?

Hoogtepunten?

Het NSPR Diner #01 vond plaats bij brasserie Witteveen, een sfeervolle bistro in de Pijp in Amsterdam. De heerlijke Franse kaart, de ontspannen sfeer en het inspirerende design van het restaurant maakte het de perfecte keuze voor een informeel diner. 

Als iemand de woorden "ik zou brainstormer van beroep moeten worden" in haar mond neemt, dan weet je dat er die avond goede plannen zijn gemaakt en mooie ideeën zijn geboren.
 

Youki bracht als verrassing Tei’s mee voor iedereen. Wij waren zo gecharmeerd van dit handige product, dat deze hippe thee eieren binnenkort misschien wel terug te zien zijn in F.A.L.L. Magazine of in ’n goodiebag van Goodiebag Girl. In ieder geval worden ze bij ons direct in gebruik genomen!


Er werd gepraat over online verdienmodellen, adverteerders en bezoekersaantallen. Over lichaamshouding, presenteren en het idee van practice makes perfect. Hoe verder de avond vorderde, hoe uitbundiger de plannen werden. Een Books & Bubbels X F.A.L.L. Festival? Wij willen nu al graag een plaatsje op die gastenlijst.


Voor NSPR was het fijn om te zien hoe alle deelnemers van dit eerste officiële NSPR diner zo goed met elkaar overweg konden. Terwijl sommige van ons elkaar nog nooit hadden ontmoet, was er opvallend snel een hele fijne en inspirerende avond. Ons netwerk groeit doordat leden constant in hun eigen omgeving kijken naar mensen die zij inspirerend vinden en met wie ze graag eens rond de tafel willen zitten.


Tel daar heerlijk eten, een sfeervolle ruimte en de goede service van brasserie Witteveen bij op en je hebt alle ingrediënten voor een geslaagde avond. En dat was 't zeker.

 

Ben jij er ook bij volgende maand? Stuur ons een mailtje!

bottom of page