top of page

NSPR ProseccoBrunch #01

30 maart | Flinders Café

Wie waren erbij?

Mei Ling Tan (oprichtster House of Einstein), Eva Bullens (Creative concept developer), Josha Paasman (eigenaresse ProPlaat), Naomi Oostveen (eigenaresse Naokies - grafisch vormgeving en fashion stylist), Femke Mosch (ontwerper en merkmaker), Steffy Roos du Maine (eigenaresse boekwinkel Books & Bubbles), Milou Verbeke (oprichtster F.A.L.L. Magazine), Robbie van der Zalm (junior interior designer Rietmeijer Concept + Interior Design) en Anna Jacobs (freelance schrijfster & journalist)

Waar?

Dit weekend begon bij Flinders Caféeen sfeervolle locatie aan het Frederik Hendrik Plantsoen in Amsterdam. Omringd door mooie design items (uit de Flinders winkel) genoten we hier van een gezellige Prosecco Brunch. Versgebakken muffins en croissantjes, goede koffie en een heerlijk glas prosecco vormde de bodem voor deze inspirerende bijeenkomst. 

Hoogtepunten?

Dat vanochtend gezellig was in één ding, maar dat alle aanwezigen ook lieten weten écht geïnspireerd te zijn en zin te hebben om aan de slag te gaan, maakt ons ook erg blij en trots. Daar staat NSPR immers voor en het is mooi om te zien dat onze plannen in de praktijk zo goed uitpakken. Hoewel er ook veel gesprekken tussen twee, drie of vier personen plaats vonden, werden er ook meermaals gesprekken gevoerd waar de hele tafel aan mee deed. Hoe vind je een afzetmarkt voor je producten, bijvoorbeeld, of wat voor prijzen kun je hanteren? En hoe moet je jezelf en je werkzaamheden benoemen? Juist bij zulke vragen is het leuk om de tafel te delen met mensen uit allerlei verschillende branches, omdat iedereen een andere kijk hierop heeft. Uiteraard zijn er ook weer allerlei plannen gemaakt voor potentiële samenwerkingen. Daarover houden we nog even onze mond, maar de nodige visitekaartjes en telefoonnummers zijn in ieder geval uitgewisseld... 


bottom of page